Veel gestelde vragen

Een logo ontwerp komt op €149,- exclusief btw
Dat behoort zeker tot de mogelijkheden
Mocht u om welke reden dan ook de opdracht tussentijds willen annuleren dan is dat geen enkel probleem. Wel worden er als ik al met uw opdracht aan de slag ben gegaan annuleringskosten in rekening gebracht. Deze bedragen €59,- exclusief btw. Indien van toepassing komt hier per revisieronde nog €30,- bij.
U wordt volledig eigenaar van het logo dat ik oplever. U mag het logo dus volledig naar eigen wens en inzicht gebruiken.
Nee. U hoeft pas te betalen na afronding van de opdracht. Door overschrijving van het factuurbedrag verkrijgt u automatisch de gebruiksrechten en kunt u het ontwerp zonder enige beperking in gebruik nemen
Helaas niet. Het ontwerpen van een logo is tijdrovend en kan helaas niet kosteloos
Geen enkel probleem, op de site staat slechts een klein percentage van alle door mij ontworpen logo’s. Geeft u dit aan bij uw bestelling.
Overdag heb ik vaak afspraken met klanten hier in de regio en kan dan helaas niet direct de telefoon beantwoorden. Vult u het contactformulier in en ik bel u dezelfde dag nog terug. Ik heb absoluut geen 9tot5 mentaliteit dus u kunt mij gerust ook in de avond bellen.
Ja, u kunt bij mij terecht voor al uw drukwerk tegen zeer concurrende tarieven