Logo laten ontwerpen, Werkwijze

Op deze pagina wordt in stappen beschreven hoe u door mij een logo kunt laten ontwerpen die exact aansluit bij uw wensen.

De eerste stap is vanzelfsprekend het invullen van het bestelformulier of, indien u hier de voorkeur geeft, kunt u telefonisch contact met mij opnemen om e.e.a door te spreken.

Nadat ik alle gegevens ontvangen heb ga ik voor u aan de slag en zal binnen 5/7 werkdagen met 3 verschillende voorstellen komen. Deze mail ik u toe.

Nu heeft u de tijd om rustig de ontwerpen op u in te laten werken of eventueel te bespreken met andere belanghebbenden.  Wanneer het u schikt kunt u mij feedback geven, zodat ik hier vervolgens weer mee aan de slag kan gaan. Dit proces herhalen we totdat u volledig tevreden bent over het resultaat.

Op het moment dat het logo 100% naar wens is ga ik voor u de definitieve bestanden aanmaken en mail u deze.

Ook de factuur ontvangt u per e-mail.